El Gran Prix del Mediterrani ofereix un excel·lent cap de setmana de golf a Terramar

lunes, 20 de mayo de 2024

El Gran Prix Sènior del Mediterrani ha reunit 113 jugadors, en categories masculina i femenina, aquest cap de setmana al Club de Golf Terramar. Jorge Rubio i Mª Carmen Florán han estat els guanyadors, amb 138 i 149 cops, respectivament.

Rubio va aconseguir el triomf després d’una espectacular segona volta, amb 68 cops, quatre sota par i sumar els 138 finals. Eduardo de la Riva (149 cops) va ser el subcampió, després d’imposar-se a la primera jornada, amb 69 cops (tres sota par). Juan Manuel Leach, Jordi Serrano i Paul Tony Fawler els van seguir a la taula.

En categoria femenina, Mª Carmen Florán es va anotar el triomf, després de prendre avantatge a la primera volta, amb 75 cops, seguida de prop per María Trallero (78). Totes dues jugadores van ocupar la primera i segona plaça final, amb 149 i 154 cops, respectivament. Les van seguir Mariona Omedes, Cristina Pàmies i Patricia Bel.

A més, el torneig va concedir premis especials a Mariano Ayora i Mª del Mar Pont (guanyadors handicap, amb 140 i 147 cops, respectivament) i Juan José Martínez, premi especial scratch indistint supersenior (156). Així mateix, Paul Tony Fawler va assolir un Hole in One al forat 11 a la segona volta.