Genís Alberti guanya el Mid Amateur de Vallromanes

jueves, 26 de septiembre de 2024

El soci del Club de Golf Terramar Genís Alberti s’ha proclamat campió del Campionat Mid Amateur disputat a Vallromanes la setmana passada. Es tracta d’un nou èxit de Genís, que se suma als aconseguits en la seva trajectòria recent, com el subcampionat de Catalunya Mid – Amateur, el juny passat, o els títols firmats en parella i equip, entre d’altres

El Campionat Mid Amateur de Vallromanes es va disputar en modalitat de stoke play i com a prova puntuable per al circuit de la Federació Catalana de Golf. El torneig va comptar amb la participació de 75 jugadors, tots d’alt nivell i prestacions.

Genís Alberti va aconseguir 143 cops, que el van conduir a la victòria. El quart lloc també va correspondre a un soci del Club, Ernesto Giralt (149 cops). Altres socis també van aconseguir bones posicions: Álex Cierco (13è, amb 154 cops), Philippe Bach (26è, 163) i Alberto Bel (39è, 169). En categoria femenina també van destacar les sòcies Sofia Capo i Mª del Mar Astruells.