El Campionat de Catalunya Boys, Girls i Cadets omple el camp de joves jugadors

martes, 10 de octubre de 2023

El cap de setmana passat, el Club de Golf Terramar es va omplir de joves jugadors, que van oferir un meravellós espectacle d’amor, passió i respecte pel golf. El Campionat de Catalunya Boys, Girls i Cadet va portar joves jugadors de diferents punts de diferents clubs per participar al torneig convocat per la Federació Catalana de Golf.

A la competició sub18 masculina es va imposar Pablo García Terol (Golf El Prat), seguit de Jan Farré (Golf Barcelona). A la sub18 femenina, el triomf va ser per a Clàudia Lara (RCG Cerdanya), seguida per Marina Joyce Moreno.

A la categoria Cadet (Sub16) masculina, va guanyar Jan Farré, seguit d’Ignacio Berea (Golf Barcelona) i a la femenina, Nagore Martínez (Golf Sant Cugat), seguida de Marie Eloide Prats-Rigual (Golf Torremirona).