El Club de Golf Terramar es proclama campió de Catalunya Interclubs Mid Amateur 2023

lunes, 04 de septiembre de 2023

L’equip format per Genís Alberti, Álex Cierco, Álvaro Guerín i Erik Hedberg s’ha proclamat campió del campionat Catalunya Interclubs Mid Amateur 2023, disputat aquest cap de setmana a l’Empordà Golf. L’equip de Terramar es va imposar 2 a 1 a la final a Independents.

Els socis del Club van dominar des del primer moment el torneig, que va comptar amb la participació de set equips de diferents clubs. A la fase classificatòria –una ronda de 18 forats en stroke play– ja es va posar de manifest el domini de Terramar, que a semifinals va derrotar Vallromanes 1.

Moltes felicitats!

Aquest triomf confirma l’excel·lent nivell del club en aquesta categoria. Recordem que Genís i Erik van ser tercers al Campionat d’Espanya Mid Amateur celebrat a Sevilla al mes de maig.

La propera gran cita per equips serà el Campionat d’Espanya Interclubs Absolut, que es disputarà al Reial Club Pineda (Sevilla) del 28 de setembrer al 1 d’octubre. L’equip estarà format per Erik Hedberg, Ignasi de Pineda, Juan Antonio Bragulat i José María Durán.