La Lligueta 2024 arrenca a Terramar

viernes, 26 de enero de 2024

El Club de Golf Terramar va ser dimecres l’escenari de la primera jornada del campionat Interclubs Femení de Catalunya, el conegut com la Lligueta, que aquest any celebra la cinquantena edició. En una radiant jornada de sol, el camp del Club de Golf Terramar va reunir 13 equips.

Les vigents campiones de la Lligueta –l’equip del Club de Golf Terramar– van finalitzar aquesta primera jornada en quarta posició, amb 7 punts (i 5 ups) a dos del primer classificat, el RCG Cerdanya. L’equip de Terramar comença amb bon estat de forma per poder encarar una competició en la que l’any passat van mostrar la seva categoria i determinació.

La propera jornada de la Lligueta serà el 15 de febrer a Golf d’Aro i la següent el 21 de març al Prat.