María Mustera i Ronald Guerin s’adjudiquen el Supersènior

lunes, 17 de abril de 2023

El Campionat Sènior i Supersènior del Club de Golf Terramar va concentrar dissabte i diumenge una elevada participació i va registrar els primers campions, en aquest cas en la categoria supersènior. 125 persones van participar en les dues jornades, desenvolupades en excel·lents condicions per jugar a golf.

Ronald Guerin, amb 164 cops, va ser proclamat campió Supersènior, mentre que María Muestera, amb 165, va ser la millor dama en aquesta categoria. Per la seva banda, el millor classificat en handicap va ser Albert Fradera (142 cops), mentre que en categoria femenina va repetir Maria Mustera (amb 139).

El campionat de sènior es reprendrà el 21 de maig, amb la celebració dels quarts de final, que enfrontaran Jorge Rubio –que sortirà com a cap de sèrie– amb Ignacio Chivite, Juan Manuel Leach amb José Ignacio Pineda, Alberto Bel amb Joris Henricus Siroo i Philippe Bach amb Ronald Guerin. Les semifinals seran el 25 de juny i la final el 16 de juliol.

Les següents partides del quadre femení de categoria sènior seran les semifinals, que es jugaran el 25 de juny i que enfrontaran María Mustera amb Blanca Palau i Raquel Márquez amb Tracey Tillstrand. La final serà també el 16 de juliol.