TERRAMAR PRIMER LÍDER DEL 48è INTERCLUBS FEMENÍ

viernes, 21 de enero de 2022

El 48è Interclubs Femení de Catalunya va arrencar l’edició del 2022 en una magnífica matinal de golf femení al recorregut links d’Empordà Golf, amb 13 equips participants.

I en aquesta primera prova del calendari de la prova per equips femenina de la FCGolf, el primer líder de la competició és Golf Terramar que va acumular ni més ni menys que 15,5 punts prenent el comandament d´aquesta Lligueta femenina 2022.

Per Golf Terramar van sumar Sola-Gonzalez, amb 4,5 punts, Mustera-Noguer, 1 punt, Floran-Tillstrand, cinc punts i Mateu-Pirotto, cinc punts més per a aquests 15,5 punts i 15 ups que els situa en el més alt de la classificació en aquesta primera jornada disputada a la modalitat Fourball Match Play.

En un recorregut en magnífiques condicions i un dia espectacular de sol i una temperatura agradable, tots els equips van sortir disposats a sumar aquest primer dia de joc, i després de Golf Terramar, no va estar lluny RCG Cerdaña, que va acumular 15 punts i 15 ups per a aquesta segona plaça en solitari. Per darrere, i també a prop del cap, l’equip local d’Empordà Golf que va sumar 14 punts i 14 ups, per a la tercera posició en solitari.

Les defensores del títol, Golf Llavaneras va haver de conformar-se amb 6 punts. Queda molt camí per recórrer, amb totes les jugadores van mostrar un gran entusiasme per tornar a la competició i ja pensen a la segona prova del calendari.

El torneig continuarà precisament al nostre camp que acollirem la segona prova d’aquesta Lligueta el proper 16 de febrer.