Felicitats a Juan Leach, Cinquè amb Espanya a l’Europeu Sènior per equips

lunes, 05 de septiembre de 2022

El jugador sènior de la FCGolf i soci de Terramar, Juan Leach, va formar part de l’equip de la RFEG representant Espanya al Campionat d’Europa Sènior per equips Masculí, disputat a Estònia. Leach va contribuir activament amb l’equip espanyol, tant als foursomes com als individuals.

Precisament el jugador català va ser el protagonista al duel davant Anglaterra on va estar a punt d’aconseguir la classificació per a les medalles, però va acabar cedint al forat 18 davant Stephen Creed i l’eliminatòria (3-2).

L’equip espanyol es va sobreposar i va guanyar l’opció de lluitar per la cinquena plaça després de derrotar Dinamarca per 3-2. Tot i la derrota en el partit de foursomes, on Juan Leach i Gonzalo Lilly van caure davant Michael Flindt i Lars Arentzen per dos forats, Carlos Cendra va desnivellar la balança definitivament en derrotar Rene Michelsen per 2 i 1.

En el duel pel cinquè lloc davant de França, bona resposta de l’equip de la RFEG. Van marcar el camí a seguir la parella formada per Ramón Luengo i Juan Leach, en derrotar els gals Albert Galloy i François Illouz per 2/1.

Després en els individuals, hi va haver una lleugera reacció francesa, amb el triomf d’Oliver Dupas davant Gonzalo Paradinas, per 2/1, però l’empat posterior de Carlos Cendra i les victòries de Jacobo Cestino i Gonzalo Lilly van certificar un triomf que val una brillant cinquena posició (3,5 a 1,5).

Per consultar el quadre final, cliqueu aquí

OTHER NEWS