Terramar 1 S’emporta el Campionat de Catalunya Interclubs Sènior 2022

lunes, 21 de noviembre de 2022

L’equip Terramar 1 s’ha proclamat diumenge campió de Catalunya Interclubs Sènior de la FCGolf després de dominar les dues jornades de competició en el joc per parelles i adjudicar-se el títol confirmant com a equip favorit al títol jugant a més a casa.

Després d’una primera jornada dissabte en la modalitat de fourballs on ja dominava Terrramar 1 amb 209 cops, faltava per disputar la de diumenge en la modalitat de greensome on encara podien passar moltes coses.

Tot i que al final es va haver de treure la calculadora ja que els equips podien descartar el pitjor resultat de les sis targetes entregades. I Golf Terramar 1 va sumar aquest diumenge el 69 d’Eduardo Luis de Pineda-Jorge Rubio i també el 73 de William Gajda-Philippe Bach i no va computar el 75 de Maria Carmen Floran-Alberto Bel per a aquests 351 cops totals.

El RCG El Prat que presentava batalla als favorits, es va quedar a prop, amb 357 impactes encara que no va poder desbancar el campió. Igual que Terramar 1, van sumar les tres targetes de dissabte, a més del 69 de la parella Maria Victòria Rivero-Eduard de la Riva, i el 73 de Francisco de Pablo-Juan José Martínez. El 78 de Jordi Serrano-Ian Frank Graham, va ser el descartat per finalitzar a la segona plaça.

Finalment, l’equip del PGA Catalunya va ser el primer classificat Handicap, amb un total de 345 cops, en un torneig en què han participat 14 equips formats per sis federats sèniors gaudint de la competició federativa a un Golf Terramar en magnífiques condicions.

Com a totes les competicions oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, TopSalingCharter, adidas, TaylorMade i els partners federatius, La Roca Village, NACEX i Golf Estudio.

Felicitats a Terramar 1, nou campió de Catalunya Interclubs Senior 2022!

Per consultar la classificació final, cliqueu aquí

Fotos: Jorge Andreu

OTHER NEWS